Plexi pulpitus

Az általunk kitalált legújabb, egyedi fejlesztés a plexi pulpitus. Ez abban különbözik a hagyományos pulpitusoktól, hogy igény szerint fel lehet „öltöztetni" különböző látványelemmel.

Lehet LED fényforrással szerelni. 7 alapszínben világíthat, melyet tud gyors színváltással forgatni, vagy lassú színátmenetet is ismételni.

További réteg a vetítés opció, mellyel az előadói pulpitusra tudunk vetíteni animációkat, videókat, feliratokat. Így az előadó név cseréje, kiírása csak egy gombnyomás.

Azonkívül, hogy egyedi, nagyon látványos effekt, a színpadon külön látványelemnek is megél.

További információért látogasson el a pulpitusberles.hu oldalunkra!

 

 • hir1

  L-acoustics 5XT KAMPÁNY!

  Túl számos sikeres rendezvényen a legújabb L-acoustics prémium kategóriás hangfalunk az 5XT!

  bovebben

   
 • hir2

  10 éves az AVadvice!

  Kisfilmünkben összefoglaltuk az AVadvice rendezvénytechnika 10 évét, hogy miket csináltunk, milyen egyedi munkáink voltak a hangosítás, vetítés területén! A film elején és s végén már az új AV logót láthatjátok!

  bovebben

   
 • hir3

  KIVA kiegészítő SUB hangfal

  Világújdonság, Magyarországon elsőként az AVadvice-nál!  
  Új hangfallal bővítettük a KIVA hangrendszerünket. A moduláris rendszernek köszönhetően a feladat jellegétől függően tudjuk összeállítani a konfigurációkat.

  bovebben

   

Kérjen ingyenes ajánlatot most!

Ha valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődédét, kattintson az alábbi linkre, és írja meg nekünk, hogy miben állhatunk rendelkezésére.
Mi pedig hamarosan fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatot kérek