Plexi pulpitus

Plexi pulpitusok

A színvonalas konferenciák komoly előadásaihoz az egyéb konferenciatechnikai berendezések széles arzenálján kívül egy olyan pulpitus is elengedhetetlen, amely – önmagában már megjelenésével is – a profizmust képes demonstrálni. Egy jól megszervezett és költséges konferencia tekintélyromboló pulpitusa nemcsak negatív hatást kelt a hallgatóság soraiban, de akaratlanul is az elhangzottak hitelességét csorbítja. A kifejezetten tetszetős valamint igen széles választékban megtalálható plexi pulpitusok a nagyobb hivatalos vagy céges rendezvények előadásainak nélkülözhetetlen és célszerű kellékei. Önmagában már a rendezvénytechnika-ipar is sokféle plexit ismer, mégis ez a jól és sokféleképpen felhasználható alapanyag leginkább plexiüvegként, vagyis átlátszó anyagként – mondhatnánk egyszerűen azt is, hogy üvegpótlóként - ismert.

Az alapanyag és az abban rejlő lehetőségek

A reklámipar évtizedek óta ismeri, és széles körben használja a plexit. A plexi alapanyag kimagasló esztétikai tulajdonságait, formálhatóságát, illetve az igen széleskörű szín- és anyagvastagság választékát a rendezvényszervező-ipar designerei is hamar felismerték. A könnyű megmunkálással alakítható, nagyon előnyös fizikai és kémiai tulajdonságokkal megáldott plexi a konferenciatechnika nem egy területén is felváltotta már az egyéb műanyagokat.

Plexi pulpitus – méret, forma, kiegészítők

A cégünk által biztosított plexi pulpitusok megtervezése és legyártása során maximálisan figyelembe vettük azokat az igényeket – legyen szó formatervezésről, színkombinációról, megjelenésről vagy éppen a beépített modern kiegészítő elemek választékáról – amelyeket a nagyobb cégek és más hivatalos események szervezői is általában igényként jelöltek meg a közelmúltban.

Miben vagyunk mi egyediek?

Az általunk kitalált legújabb, egyedi fejlesztés a plexi pulpitus. Ez abban különbözik a hagyományos pulpitusoktól, hogy igény szerint felöltöztethető a legkülönbözőbb látványelemekkel. Az általunk kínált plexi pulpitusok LED fényforrással is felszerelhetők. A pulpitusok 7 alapszínben világíthatnak. Igény szerint gyors színváltással forgathatók, vagy ha úgy tetszik lassú színátmenet folyamatos ismétlésének biztosítására is képesek. A cégünk által biztosított plexi pulpitusok további előnye a vetítés opció lehetősége, amely képes az előadói pulpitusra animációkat, videókat vagy éppen különböző feliratokat vetíteni. Utóbbi segítségével könnyen kivitelezhető az előadó nevének konferenciákon gyakran előforduló cseréje vagy kiírása. Azon túlmenően, hogy egyedi, nagyon látványos effekt, a színpadon külön látványelemnek is megél. Cégünk az átlátszó, vetíthető fóliás és fehér kivitelben, beépített rezgéscsillapított mikrofon kengyellel – igény szerint akár LED él világítással (tetszőleges színben), akár LED él világítással és kontrol monitorral (tetszőleges színben) – készített plexi pulpitusokat a kiegészítő alkalmazások nélkül is egyszerű, letisztult forma jellemzi. Pulpitusaink olyan könnyen kezelhető, és egyszerűen telepíthető kellékek, amelyekre gyakorlatilag minden rendezvényen szüksége lehet, legyen szó egy különleges alkalom köszöntőjéről, esetleg egy hosszabb-rövidebb előadásról.     Azzal együtt, hogy az egyes darabokat igen jó ár-érték arányban biztosítjuk, segítségükkel minden prezentációs igényét egyszerűen és gyorsan kielégítheti.

További információért látogasson el a pulpitusberles.hu oldalunkra!