Hangtechnika, hangosítástechnika

Fontosnak tartjuk, hogy az Ön rendezvényén elhangzó beszédek és zenei elemek egyaránt kiváló minőségben jussanak el a közönséghez. Ennek érdekében, cégünk egy Soundvision nevezetű akusztikai tervező szoftver segítségével, a terület, terem paramétereivel számolva előre meg tudja adni a hangosítás decibel paramétereit és egy színes ábrával szemléltetni is tudjuk mindezt az Ön számára. A tervek alapján meghatározható az optimális eszközszám és elrendezés, ami a legjobb ár-érték arányt jelenti Önnek. 

A tökéletes hangzást az általunk használt prémiumkategóriás L-acoustics moduláris hangtechnika teremti meg. Az L-acoustics KIVA II függeszthető hangfalrendszer egyik legnagyobb előnye, hogy elérhetővé teszi a legelöl és leghátul tartózkodók számára is az azonos hangerősséget, hangélményt.

Folyamatosan fejlesztjük eszközparkunkat, a legújabb termék az 5Xt hangfal, amely csak egy 16cm-es kocka. Bárhol elrejthető „láthatatlan".

Ajánlatot kérek

 

 • hir1

  L-acoustics 5XT KAMPÁNY!

  Túl számos sikeres rendezvényen a legújabb L-acoustics prémium kategóriás hangfalunk az 5XT!

  bovebben

   
 • hir2

  10 éves az AVadvice!

  Kisfilmünkben összefoglaltuk az AVadvice rendezvénytechnika 10 évét, hogy miket csináltunk, milyen egyedi munkáink voltak a hangosítás, vetítés területén! A film elején és s végén már az új AV logót láthatjátok!

  bovebben

   
 • hir3

  KIVA kiegészítő SUB hangfal

  Világújdonság, Magyarországon elsőként az AVadvice-nál!  
  Új hangfallal bővítettük a KIVA hangrendszerünket. A moduláris rendszernek köszönhetően a feladat jellegétől függően tudjuk összeállítani a konfigurációkat.

  bovebben

   

Kérjen ingyenes ajánlatot most!

Ha valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődédét, kattintson az alábbi linkre, és írja meg nekünk, hogy miben állhatunk rendelkezésére.
Mi pedig hamarosan fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatot kérek