Bemutatkozik az AVadvice

Cégünk 2004-ben alakult, közel 20 éve. Rendezvénytechnikával foglalkozunk, mely összefoglaló neve mindazon tevékenységeknek mely szükséges technikai hátteréül szolgál egy rendezvénynek, eseménynek. Egyszerűbben lefordítva - mi kellünk ahhoz, hogy Ön láthatóvá, hallhatóvá, érthetővé és látványossá váljon a partnerei számára!

25 éves szakmai múlttal segítjük elkerülni a buktatókat, csapdákat, így jelentős bosszúságtól és pénzkidobástól kíméljük meg.

Partnereink igényeit vesszük figyelembe és nem a raktárkészletünkre igazítjuk azt. A rendezvényes szakma elismerését élvezzük, ezért nem okoz gondot más cégek eszközeit beszerezni, üzemeltetni, hogy egy kézben legyen a szervezés és vele együtt a felelősség.

Követjük és alakítjuk a trendeket, a piac számos fejlesztésünket vette át és használja a mai napig. Fontos számunkra hogy eszközeink folyamatosan fejlesszük így nálunk megtalálható a legújabb technológiai fejlesztések, hologramhatású vetítés transzparens LED fallal, digitális kirakat, vezérelt LED szalag fix és mobil telepítéssel, óriás fényerejű közelvetítések Full HD lézer projektorokkal, valamint exclusive L-acoustics SYVA hangosítás.