Bemutatkozik az AVadvice

Cégünk 2004-ben alakult, rendezvénytechnikával foglalkozunk, mely összefoglaló neve mindazon tevékenységeknek mely szükséges technikai hátteréül szolgál egy rendezvénynek, eseménynek. Egyszerűbben lefordítva - mi kellünk ahhoz, hogy Ön láthatóvá, hallhatóvá, érthetővé és látványossá váljon a partnerei számára!

Fejenként 17 éves szakmai múlttal segítjük elkerülni a buktatókat, csapdákat, így jelentős bosszúságtól és pénzkidobástól kíméljük meg.

Partnereink igényeit vesszük figyelembe és nem a raktárkészletünkre igazítjuk azt. A rendezvényes szakma elismerését élvezzük, ezért nem okoz gondot más cégek eszközeit beszerezni, üzemeltetni, hogy egy kézben legyen a szervezés és vele együtt a felelősség.

Követjük és alakítjuk a trendeket, a piac számos fejlesztésünket vette át és használja a mai napig. Fontos számunkra hogy eszközeink folyamatosan fejlesszük így nálunk megtalálható a legújabb technológiai fejlesztések, hologram vetítés, transzparens LED fal, digitális vitrin, vezérelt LED szalag, full vezeték nélküli hangosítás és a Lézer projektor is.