KIVA II

L-acoustics KIVA II

Amint a gyártó egy rövidhírben említette, hogy jön a KIVA II, azonnal lecsaptunk rá. A sokéves tapasztalatunk alapján látatlanban megbíztunk a termékben és nem csalódtunk. Október elején érkezett be Magyarországra az első széria az új fejlesztésből, és egyből munkába is fogtuk.

Amit tapasztaltunk, az felülmúlta a várakozásainkat. Nemcsak a jelentősen megnövekedett hangerő volt megdöbbentő, hanem a gyönyörűen tiszta hangkép, a mostani trendek alapján még feszesebb, pontosabb hang. Az új fejlesztés az első tapasztalatok alapján a KIVA-t „lesajnáló, csak színházra meg jazz-re való” vélemények meg fognak változni. A gyári SB15m rendszer sub hangfallal kiegészítve MINDEN zenei műfajra alkalmassá teszi a kis és közepes koncertek területén. Üzleti rendezvények, konferenciák hangosítására túlzás nélkül állítható, hogy a legjobb megoldás a kis méret és az elhelyezhetőség tekintetében.

Az újratervezett KIET II állvány kiegészítővel már 3 db hangfalat is lehet egy hangfalállványra installálni, ezáltal megnövekedett hanglefedettség mellett nem utolsó sorban könnyebb és szebb telepítés valósítható meg.

Ha az kell, hogy:

  • TÖKÉLETES LEGYEN A HANGMINŐSÉG,
  • HANGOS LEGYEN, KIS HELYET FOGLALJON,
  • NE TAKARJON KI A LÁTVÁNYBÓL,
  • 5 CSILLAGOS KINÉZETE LEGYEN

Válassza az AVadvice kínálatából az KIVA II hangfal rendszert!

KIVA II ADATLAP ITT!