Fertőtlenítő Ködvetítés az AVadvice kínálatában

Megdöbbentő látvány és hatás érhető el vele, hiszen a vendégek a képen, logón, videón keresztül lépve juthatnak be a helyszínre. A köd egy speciális bio fertőtlenítő adalékkal van kezelve (higén+99) amely megöli a COVID vírust, baktériumokat, gombákat is! Az emberi szervezetre ártalmatlan!

Az új fejlesztéseknek köszönhetően a készülék nem vizez, a kiáramló ködfal teljesen száraz! Az alkalmazott technológiánk köszönhetően huzatos helyen is kellően jó képminőséget biztosít.

Üzemeltetéséhez kizárólag 2 kritériumnak kell megfelelni: szükséges 16A áram, és minimum 3,5m belmagasság. Ha ezeknek a feltételeknek megfelel a helyszín, úgy saját, 4 lábas fényhíd rendszerre szerelve bármely beltéri helyszínen használható.

A fertőtlenítő adalék leírása:

Magyar fejlesztésű egyedülállóan hatékony fertőtlenítőszer
A 7 éve kifejlesztett, Ecowian által gyártott fertőtlenítőszer számos, a biztonságos és hatékony alkalmazást bizonyító teszttel rendelkező anyag, melyet sok területen alkalmaznak már, mint pl. ivóvízfertőtlenítésre, az élelmiszeriparban, állattenyésztésben, egészségügyben. „A kapuban használt bio- és ökobarát fertőtlenítőszer hatóanyaga a hipoklórsav, amely az emberi és állati szervezetben is megtalálható, az immunrendszerünk kialakulásában jelentős szerepet betöltő vegyület. Az Ecowian által gyártott HIGIÉN+99 formula 200-szor nagyobb fertőtlenítőerővel rendelkezik, mint az eddig ismert aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású szerek, miközben környezetbarát módon lehet használni felületek, emberek, állatok, víz fertőtlenítésére. Abból fakadóan, hogy hatóanyaga az élő szervezetekben is megtalálható, így nyugodtan belélegezhetjük, sőt teljes biztonsággal megehetjük azt az élelmiszert is, pl. a hamburgerünket, amivel érintkezett.” – ismertette a szer egyediségét Körmendi István, a HIGIÉN+99 fertőtlenítőszer termékcsalád fejlesztője.

Technika információk:

A teljes szerkezet egy önhordó, 4 lábas fényhíd keretre van installálva. 
Kizárólag 16A áramra van szükség
A optimális hely az üzemeltetéshez: 3,2m szélesség 4,6m mélység, 4m magasság
2,2m-en egy család nyugodt tempóban, kényelmesen áthaladhat.
A ködgép konténere 250cm hosszú és 250kg. Biztosítani kell gurulós helyszínre jutást, vagy ezt figyelembe véve kérjük elhelyezni.

Felhasználási területek:

  • kiállítási standok, logóvetítés, figyelemfelkeltő hologram hatású videók
  • rendezvények látványeleme
  • divatbemutatók
  • esküvők
  • regisztrációk
  • épületek, irodák bejárata

További kérdésekkel keressen elérhetőségeinken!