Lézer dekoráció

A lézer nagy fényerejű dekoratív látványelem, melyet akár lézer show-szerűen, akár statikus lézerdekorációként is használhatunk. A statikus lézereket, lézerhálókat a leggyakrabban azokon a helyszíneken választják megbízóink, ahol el szeretnék rejteni a mennyezeten látható csöveket, ipari légtechnikát, egyéb – az adott rendezvényhez nem illő – berendezéseket.

A statikus lézerfal, mennyezet egy színben vagy akár több színben is választható. Az esemény hangulatához, a szervező céljaihoz igazodva lehet elegáns kiegészítő, dekoratív társelem vagy akár figyelemfelkeltő főelem is. Nem kelt „diszkós" hangulatot, csak abban az esetben, ha a szervezőnek ez a célja egy retro rendezvény keretében.

Ajánlatot kérek

 

 • hir1

  L-acoustics 5XT KAMPÁNY!

  Túl számos sikeres rendezvényen a legújabb L-acoustics prémium kategóriás hangfalunk az 5XT!

  bovebben

   
 • hir2

  10 éves az AVadvice!

  Kisfilmünkben összefoglaltuk az AVadvice rendezvénytechnika 10 évét, hogy miket csináltunk, milyen egyedi munkáink voltak a hangosítás, vetítés területén! A film elején és s végén már az új AV logót láthatjátok!

  bovebben

   
 • hir3

  KIVA kiegészítő SUB hangfal

  Világújdonság, Magyarországon elsőként az AVadvice-nál!  
  Új hangfallal bővítettük a KIVA hangrendszerünket. A moduláris rendszernek köszönhetően a feladat jellegétől függően tudjuk összeállítani a konfigurációkat.

  bovebben

   

Kérjen ingyenes ajánlatot most!

Ha valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődédét, kattintson az alábbi linkre, és írja meg nekünk, hogy miben állhatunk rendelkezésére.
Mi pedig hamarosan fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatot kérek