Lézershow, lézertechnika

Rendezvények nyitó- vagy zárójelenete lehet egy jól, szépen komponált lézershow. Lehet zöld, vagy akár színes is, különböző fényerőben, különböző sugárjátékkal. Lehetőség van lézerrel 3D hatású képek logók megjelenítésére, valamint egyedi animációk kivitelezésére is.

Az új lézerek kicsik, kevesebb energia kell az üzemeltetésükhöz. A lézershow ára a felhasznált sugarak darabszámától, színétől és a kiegészítő elemek használatától függ.

AVadvice egyedi fejlesztése a füstre vetítés, amely egy rövid ideig tartó, 3D hatású ábra vagy logó megjelenítése az erre alkalmas a térben.

 

 • hir1

  L-acoustics 5XT KAMPÁNY!

  Túl számos sikeres rendezvényen a legújabb L-acoustics prémium kategóriás hangfalunk az 5XT!

  bovebben

   
 • hir2

  10 éves az AVadvice!

  Kisfilmünkben összefoglaltuk az AVadvice rendezvénytechnika 10 évét, hogy miket csináltunk, milyen egyedi munkáink voltak a hangosítás, vetítés területén! A film elején és s végén már az új AV logót láthatjátok!

  bovebben

   
 • hir3

  KIVA kiegészítő SUB hangfal

  Világújdonság, Magyarországon elsőként az AVadvice-nál!  
  Új hangfallal bővítettük a KIVA hangrendszerünket. A moduláris rendszernek köszönhetően a feladat jellegétől függően tudjuk összeállítani a konfigurációkat.

  bovebben

   

Kérjen ingyenes ajánlatot most!

Ha valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődédét, kattintson az alábbi linkre, és írja meg nekünk, hogy miben állhatunk rendelkezésére.
Mi pedig hamarosan fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatot kérek