Fénytechnika, színpadtechnika

Partnereink segítségével, komplett rendezvénytechnikai szolgáltatást tudunk nyújtani, melynek során a tökéletes vetítés és hangtechnika mellett megjelenik a színpad- és fénytechnikai rendszereket tervezése, felépítése is. Leggyakrabban a fénytartó hídra szereljük vásznainkat, a hangosítást és a vetítést is, így teljessé téve az élményt. A fényhidak segítségével színpad és nézőtérfedések is kialakíthatóak szabadtéri rendezvények esetében, az időjárási anomáliák kiküszöbölése érdekében.

Ajánlatot kérek

 

 • hir1

  L-acoustics 5XT KAMPÁNY!

  Túl számos sikeres rendezvényen a legújabb L-acoustics prémium kategóriás hangfalunk az 5XT!

  bovebben

   
 • hir2

  10 éves az AVadvice!

  Kisfilmünkben összefoglaltuk az AVadvice rendezvénytechnika 10 évét, hogy miket csináltunk, milyen egyedi munkáink voltak a hangosítás, vetítés területén! A film elején és s végén már az új AV logót láthatjátok!

  bovebben

   
 • hir3

  KIVA kiegészítő SUB hangfal

  Világújdonság, Magyarországon elsőként az AVadvice-nál!  
  Új hangfallal bővítettük a KIVA hangrendszerünket. A moduláris rendszernek köszönhetően a feladat jellegétől függően tudjuk összeállítani a konfigurációkat.

  bovebben

   

Kérjen ingyenes ajánlatot most!

Ha valamelyik termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődédét, kattintson az alábbi linkre, és írja meg nekünk, hogy miben állhatunk rendelkezésére.
Mi pedig hamarosan fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatot kérek