L-acoustics 5XT KAMPÁNY!

Első találkozásunk az interneten volt, láttuk, hogy új hangfalat mutat be az La. Felkeltette érdeklődésünket, mert azonnal számos díjat zsebelt be.  A második találkozásunk  a forgalmazónál volt, ahol élőben tudtuk meghallgatni a demo példányt. Annyira megtetszett, hogy azonnal lecsaptunk rá. Azóta érkezett még kettő, és október végére várjuk a 5-6. darabokat.  

A kis méret mellett meglepően pontos és tiszta hangképet és nagy hangerőt biztosít a gyári LA8 rendszer processzoros erősítővel hajtva. Ha zenei produkciókban kell használni, megállja a helyét az SB15m rendszer szub hangfal kiegészítőjével.  Ha az 5xt és az sb15m együtt dolgozik, akkor teljes 40Hz-20KHz ig terjedő egyenletes pontosan kereszt vágott (100HZ)  hangot kapunk.

A hangfal a meglévő nagyobb formátumú Line-Array, Kiva rendszerünk kiegészítő elemeként is funkcionál, front fill-nek a színpadra kitehető. ( mint például az Opera kiközvetítésen)

Zséda és Caramel élő koncertet is hangosítottunk vele 100-150 fő részére. A Művészek és zenekar is elismerően nyilatkozott az új technikáról.

A 200 fős BrandFestival 2013 rendezvényen 2 függesztett és 2 mikrofon állványos 5xt vel hangosítottunk.  

Jelen pillanatban  csak az AVadvice rendezvénytechnika kínálatában lehet kipróbálni, bérelni. A felszereléshez elég 1 fő technikus!

Kampányunk keretében november végéig rendezvényére a "hagyományos műanyagládás" hangfalak áráért biztosítjuk a jövő hangtechnikáját!

Ha az kell, hogy:

TÖKÉLETES LEGYEN A HANGMINŐSÉG,

HANGOS LEGYEN,

KIS HELYET FOGLALJON,

NE TAKARJON KI A LÁTVÁNYBÓL,

5 CSILLAGOS KINÉZETE LEGYEN

Válassza az AVadvice kínálatából az 5XT hangfal rendszert!

5XT ADATLAP ITT!