KIVA kiegészítő SUB hangfal

Világújdonság, Magyarországon elsőként az AVadvice-nál!  

Új hangfallal bővítettük a KIVA hangrendszerünket. A moduláris rendszernek köszönhetően a feladat jellegétől függően tudjuk összeállítani a konfigurációkat. Lehet függeszteni, fűzni, és sub csővel, kiegészítő topládával használni. 

L-Acoustics SB15m

Az L-Acoustics új subhangszórója, elsősorban a KIVA és az XT sorozathoz készült, használatával az alsó határfrekvencia 40Hz lesz.

Az SB 15m 1 db 15”-os hangszórót tartalmaz, hangolt bassreflex dobozban. A belső elrendezése az SB18 és 28 hangfalakéhoz hasonló, mely kevesebb turbulens zaj mellett nagyobb hangnyomást eredményez. Precíz, zenei mélyekre képes. 

Maga a hangfal prémium minőségű balti nyír rétegelt lemezből készült. A sub tetjébe egy állványhüvely került, melynek segítségével XT-t, vagy (2)KIVA-t helyezhetünk közvetlenül a sub fölé. Az SB15m használható stackelt, vagy függesztett verzióban is, illetve a KIVA rendszer kiegészítőjeként, azzal együtt is függeszthető KIVA-SB15m arrayként. 

Az SB15m használható az LA4, LA8 vagy az LA4X processzált teljesítményerősítőkkel, melyek tartalmazzák a különféle használathoz tevezett gyári preseteket, a kardioid konfigurációt is beleértve.

Az SB15m két feladatra is tökéletes találat: egyrészt az 5XT, 8XT kiegészítőjeként, mint kis rendszer használható. Másodszor, mint a KIVA új „párja” 135dB hangnyomással, és 40Hz határfrekvenciával a KIVA rendszer szélesebb frekvenciamenetre és nagyobb hangnyomásra, dinamikára képes. Míg a KIVA-KILO páros elsősorban beszéd hangostására készült, addig ez a kombináció alkalmas bármilyen zenei faladatra is.