Sokan kérdeztétek...

valójában senki, hogy mi motivál engem. Messzebbről indulok. 20 éve alakult egy cég, az AVadvice Kft, aminek azért lett ez a neve, hogy az akkor hirdetési rendszerek miatt a névsorban legelöl legyen. Célom az egyedi, innovatív rendezvénytechnikai eszközök szolgáltatása volt. Csak egyedi dolgokkal akartam foglalkozni, mert ebből volt kevés a piacon. Számtalan kísérleti projektem volt, amiken tanultam, fejlesztettünk barátaimmal. Vízfalakat, PDLC fólia vetítést, vezérlehető LED szalagot, stb. Közel 10 éve Zoli barátom hívta fel a figyelmem egy új technikára, ami az átlátszó LED fal volt. 3 fős kínai kis projekt cég volt, aki hasonlóképpen gondolkozott, mint mi: nem elégedtek meg az alapokkal. Rögtön vettünk is egy demó falat 1,5*1m -t. Sokan nem értették ez mire jó, de az én sikerem abban rejlik, hogy új funkciót adok a tárgyaknak, életre keltem azt, beleintegrálom a vízióimat és a rendezvénytechnikai szakma szeretetét a munkánkba. Na, ez motivál, hogy mindig újat és érdekeset találjunk ki és szolgáltassunk partnereinknek. 

Honnan indultunk:

A kis 3 fős cégből, akik kitalálták a T-LED-et (átlátszó LED fal) a világ legnagyobb transzparens LED fal gyártó vállalata lett, közben névváltással: a NEXNOVO.

Ami miatt ez a kis cikk készült, hogy együtt fejlődve, a technológiájukat kreatívan használva, elértük azt a szenvedélyünkkel, hogy a NEXNOVO média felületire kikerültünk a 10 év munkáival. 

Óriás büszkeség olvasni a gyár méltató szavait és a dicséreteket megélni, valamint külön öröm a cég képviselőivel személyesen tárgyalni cégeink jövőjéről.  A komplett gyári támogatással a hátunk mögött szintet is léptünk, az Európában még ritkaságszámba menő, teljesen átlátszó Üveg LED felhasználói és forgalmazói is lettünk a hagyományos, 78% transzparens bérlős T-LED-del együtt. 

Hová fejlődtünk:

Bérlésben elérhető eszközeink: 

90nm NR3 P3,9/7,8 78% transzparens 4500 NIT fényerejű beltéri LED fal

10nm 5*2nm Üveg LED P10,  6nm promóciós utánfutóba épített.