Karácsonyfa LED fal

A céges karácsonyi rendezvények szezonja november végétől december közepéig tart, és minden vállalat arra törekszik, hogy valami különlegessel rukkoljon elő. Ebben az évben partnerünk kívánsága egyszerű volt: "legyen látványos". Az átlátszó LED falunkkal és hologram vetítéssel készült installációval igyekeztünk megfelelni ennek a kívánságnak.

Átlátszó LED fal

Egyedi megoldásként egy 5 méter magas, saját lábán megálló digitális karácsonyfát hoztunk létre az átlátszó LED fal segítségével, amelyen hologram hatású animációk futottak. Az installáció különlegességét az adta, hogy egy egyszerű trükkel, egy csavarral – távtartással - az átlátszó LED modulokat az élére helyeztük, így sikerült imitálni a karácsonyfa formáját.

Azért, hogy ne kelljen olyan tartó-függesztő szerkezetet építeni, ami zavarta volna az összképet, 3D nyomtatással készült közdarabokkal íveltük ki a körív hátulját, és ezeket megfelelően súlyoztuk, így a fa önmagában is stabilan megállt.

Átlátszó LED fal hologram vetítéssel

Az eredmény egy olyan karácsonyfa lett, amely a hologram hatású animációk segítségével életre kelt, érdekes és szórakoztató élményt teremtve és emlékezetessé téve a karácsonyi rendezvényt.